Sleutelhangers

Italië Scooters heeft verschillende soorten sleutelhangers, bijvoorbeeld in de vorm van een Vespa voorscherm of zijscherm. Leuk als cadeautje of gewoon voor jezelf.

Prijs: € 14,00 (voor-of zijscherm, incl. blikken Vespa doosje)
Prijs: € 7,00 (vierkant)
Prijs: € 14,50 (70th)

Reistrolleys

Italië Scooters heeft verschillende uitvoeringen reistrolleys. De reistrolleys zijn allemaal geschikt als handbagage in vliegtuigen.
Ze zijn uitgevoerd met een rubberen naamlabel met het Vespa-logo achterop. Daarnaast beschikt de reistrolley over een goedgekeurd TSA-slot (met cijfercombinatie).

Prijs: € 95,-

Mokken, bekers en koffiekopjes

Originele Vespa mokken of koffiekopjes. Echt Italiaans als je een espresso wilt drinken.

Parfum

De iconische Vespa-scooter staat symbool voor stijl, creativiteit en elegantie en is synoniem aan de Italiaanse lifestyle. Met de lancering van Vespa's eerste geur duo, Vespa For Him en For Her, kunt u 'la dolce vita' zelf ervaren. Deze set van twee sensationele en sensuele parfums doet denken aan de cultstatus, de bekende stijl en het kleurrijke karakter van deze legendarische scooter en is een ultieme uiting van vrijheid en plezier.
Vespa for Him: een houtachtige en kruidige geur.
Vespa for Her: een zonnige en bloemachtige geur met een vleugje citrus.
 Follow your senses

Boekensteunen & fotolijstjes

Deze leuke boekensteunen met een Vespa-scooter in diverse kleuren (zwart, rood, blauw) zorgen ervoor dat je boeken mooi blijven staan in je boekenkast of op je plank.

Ook de fotolijstjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Afmeting: 25 x 20 cm.
Met Vespa-logo en Vespa-scooter.