Onze bandenservice

Door slijtage of uitdroging vermindert de grip op het wegdek. Het is daarom belangrijk te zorgen voor goede banden met voldoende profiel.
Italië Scooters monteert en demonteert nieuwe banden.

Denk ook eens aan winterbanden voor meer grip op de weg bij regen, sneeuw of bladeren!

Maak een afspraak met onze werkplaats voor:

  • banden vervangen
  • banden repareren
  • winterbanden (monteren)
  • banden op velg leggen

Heb je geen mogelijkheid om je Vespa te brengen, bespreek dan met ons de mogelijkheden. Wij kunnen dan, tegen een gepaste vergoeding, je Vespa ophalen.

Windschermen

Windschermen zijn er in diverse uitvoeringen. Het hoge windscherm biedt een aantal voordelen ten opzichte van een laag windscherm:

  • geen last van insecten tijdens het rijden
  • geen last van regen en/of (koude)wind

Een nadeel kan zijn dat bij regen het zicht slecht(er) wordt door de regendruppels. Een laag windscherm heeft dit uiteraard niet. Maar ook hier is een oplossing voor: gebruik Clear Sight Spray en de regen krijgt geen vat op je windscherm.

Windschermen zijn te krijgen in transparant (helder) en smoke voor: Vespa Sprint - Vespa Primavera - Vespa S - Vespa LX en Vespa LXV

Valbeugels en klapdragers

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Wil je voorkomen dat je Vespa lakschade krijgt door kleine ongelukjes, omvallen van je Vespa of ergens tegenaan rijden, dan kan een voorspatbordbeugel, voorvalbeugel of achtervalbeugel de ergste schade wellicht voorkomen.

Wij hebben alle originele onderdelen op voorraad zoals achterklapdragers, voorklapdragers, voorspatbordbeugels, voorvalbeugels en achtervalbeugels.
Valbeugels en klapdragers zijn leverbaar in zowel chroom uitvoering als in (mat) zwart.

Beveiliging

Uiteraard wil je er alles aan doen om je Vespa te houden. Voor je diefstalverzekering heb je minimaal een goedgekeurd 3 sterren kettingslot nodig. Wil je het dieven extra lastig maken, kies dan voor het inbouwen van een alarm en/of GPS volgsysteem.

Kettingsloten - Alarmsysteem - GPS volgsysteem

Zadels

Naast een standaard zadel kun je ook kiezen voor een custom made zadel. In onze winkel hangen een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is. Onze (custommade) zadels worden allemaal handgemaakt.
Zoek je een ander zadel, maar dan niet te duur? Kies dan voor een zadelhoes.