Vespa Custom made

Niet iedereen wil een Vespa in een standaard kleur of uitvoering. Daarom maken wij regelmatig custom Vespa's, al dan niet in opdracht van een klant. Een speciale Vespa in een speciale kleur. Dat kan een occassion Vespa zijn of een nieuwe. Wil je een nieuwe Vespa compleet gespoten in een door jouw gewenste kleur, dan moet je rekenen op ca. €750,- bovenop de nieuwprijs.

Heb jij ook interesse in een speciaal voor jouw gemaakte Vespa? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Stuur een email Stuur een email  Bel direct Bel direct

Vespa Primavera matrood

Deze matrode Vespa Primavera is afgewerkt met matzwarte elementen en accessoires (sierlijsten, achterklapdrager, spiegels, koplamprand, hitteschild, velgen, smoke LED-verlichting voor en achter, hoog smoke windscherm).

Vespa Sprint kameleon

Is hij nou blauw of paars? Eigenlijk allebei. Deze Sprint "veranderd" van kleur als een kameleon.

Vespa Primavera maronne

Wat zit er nou nog niet op deze Vespa Primavera? De standaard Vespa Primavera is uitgevoerd met o.a.: 5-delige beugelset, topkoffer, Iphone/navigatie-houder, USB-aansluiting, alarm, stuurslot, LED-verlichting, whitewall-banden.

Vespa Sprint rood met zwarte elementen

Vespa Rosso Dragon uitgevoerd met matzwarte elementen (sierbeugels, sierlijsten, koplamprand, spiegels), whitewall-banden en een hoog smoke windscherm. Net even iets anders.